Tantra massage til kvinder massage til kvinder

Feb 17, - Ganske ofte anbefaler jeg (især) mine kvindelige klienter tantramassage, hvis sexlysten ligger på et meget lille sted. Det med intimitet er svært. Aug 9, - Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Nov 14, - Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der.

HVAD ER TANTRA MASSAGE - Peter Hjeds

Jun 29, - I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af. May 5, - Sådan fortæller Renée Toft Simonsen i Femina om sit eget møde med tantra massage, men hun fortæller også, hvordan hun har mødt kvinder.

Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København.

Tantramassage behandling og kropsterapi til kvinder · Tantra massage terapi: Denne behandling har et terapeutisk sigte og anbefales bl.a. til dig med. Aug 9, - Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. Opnå større livsenergi og få mere ud af din seksualitet gennem en dybt afslappende, foryngende og helende Tantra Massage.

Aug 9, - Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. Tantramassage til kvinder. Tantramassagen er en uendelig invitation til sansning i Nuet.

rose. Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop. May 5, - Sådan fortæller Renée Toft Simonsen i Femina om sit eget møde med tantra massage, men hun fortæller også, hvordan hun har mødt kvinder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail