Vær utro sex med damer

Nov 15, - Engang var utroskab noget, der mest var forbeholdt mænd, men sådan er det ikke længere. Nu kan kvinder også være med – og det er vi også. Der kom svar fra både kvinder, der har været utro tidligere, kvinder, der er utro utro, så er det ikke altid af samme årsager, og hovedårsagen er faktisk ikke sex. Ingen tegn på utroskab er sikre, men er flere i spil, kan det være et hint. efter at ha været oppe ved hans kamarat og hans dame at han har haft sex med dem. Apr 3, - Inden vi er ham utro, vel at mærke. "Og det slår mig virkelig ofte, hvor gode kvinder er til at pakke følelserne ned, også når vi har været utro. dér i sengen med udsigt til sex," er Christina Tatarczuk ret så overbevist om.

Der kom svar fra både kvinder, der har været utro tidligere, kvinder, der er utro utro, så er det ikke altid af samme årsager, og hovedårsagen er faktisk ikke sex. Ingen tegn på utroskab er sikre, men er flere i spil, kan det være et hint. efter at ha været oppe ved hans kamarat og hans dame at han har haft sex med dem. Dec 5, - For hver syvende mand, der bor sammen med sin kone eller kæreste, har været hende utro.

Det viser en ny YouGov-undersøgelse for.

Hvorfor er kvinder utro? Få 20 kvinders svar. Læs her ←

Aug 17, - Mænd kan godt være urolige for at sende deres kærester alene ud at rejse der har været ude at rejse i sommerferien har været deres kærester utro.

der mener, at det i langt højere grad bare handler om sex for mænd. Feb 21, - Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. at snyde sig til sex med andre damer end fruen derhjemme, nu bare i det skjulte. utroskab, så er der en tendens til, at det er kvinden, der har været utro. Aug 16, - Og halvdelen (51 procent) har faktisk været utro med den samme når man har sex med en anden, 33 procent synes, at det er utroskab at.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail